Menu
Obiad:
- Rosół z makaronem (500ml)
- Żurek z jajkiem (500ml)
- Kotlet De'volaile (140g)
- Kotlet schabowy (150g)
- Zraz wieprzowy zawijany (120g)
- Klopsy wieprzowo - drobiowe (100g)
- Kotlet szwajcarski (120g)
- Eskalop drobiowy (120g)
- Ziemniaki z koperkiem (300g)
- Kluski śląskie (300g)
- Frytki (200g)
- Bukiet surówek (210g)
Przekąski:
- Półmisek z wędlinami (4x30g)
- Półmisek mięs pieczonych (3x50g)
- Roladki z szynki z nadzieniem chrzanowym (szt.)
- Jajko z garni z szynką (150g)
- Sałatka królewska (100g)
- Tatar ze śledzia na jabłku (100g)
- Śledź w oleju (70g)
- Galatyna z drobiu (50/50g)
- Tymboliki drobiowe (70g)
- Schab w galarecie (50/50g)
- Półmisek warzyw (4x30g)
- Pieczywo
I gorąca kolacja:
- Strogonow (200ml)
- Pieczywo (50g)
II gorącca kolacja:
- Barszcz z krokietem (200/100g)
Napoje:
- Kawa ze śmietanką (200ml)
- Herbata z cytryną (200ml)
Pozostałe napoje we własnym zakresie.