Menu

Przystawka:

  • Carpacio z polędwicy wołowej (100g)
  • Bułeczka z pieca (1 szt.)

Gorąca kolacja:

  • Pierś faszerowana boczkiem i grzybami w bialym sosie (140/100g)
  • Ziemniaki z pieca (200g)
  • Surówka z pory z majonezem (70g)
  • Surówka z marchwi i pomarańczy (70g)
  • Surówka z białej kapusty w marynacie (70g)
  • Sok 100% (200ml)

Deser:

  • Sernik, makowiec (160g)
  • Kawa ze śmietanką (200ml)
  • Herbata z cytryną (200ml)

Przekąski:

Półmisek z wędlinami:

  • Salami z przyprawami (30g)
  • Polędwica sopocka (30g)
  • Szynka chłopska (30g)
  • Polędwica z indyka (30g)

Półmisek z warzywami:

  • pieczarki marynowane (30g)
  • papryka konserwowa (30g)
  • ogórek konserwowy (30g)
  • kukurydza konserwowa (30g)
  • Rożek z szynki faszerowany sałatką jarzynową (80g)
  • Schab ze śliwką w galarecie (50/50g)
  • Sałatka meksykańska (100g)
  • Befsztyk tatarski (100g)
  • Śledź po chłopsku (70g)
  • Koreczki mix (2 szt.)
  • Pieczywo (100g)